Naša učenica Ana Stojmenović među 25 najboljih đaka generacije iz Srbije i Republike Srpske

Naša učenica Ana Stojmenović, kao đak generacije 2017/2018, uspela je da se nađe među 25 najboljih u konkurenciji više od 600 đaka generacije iz cele Srbije i Republike Srpske!
Ovaj uspeh Ani je omogućio da osvoji ​besplatno školovanje na ITAcademy i tako nastavi da se obrazuje u skladu sa svojim ambicijama i potencijalom.
Uprava i svi zaposleni u Drugoj ekonomskoj školi u Beogradu, ponosni su na Anu Stojmenović ​ i ovom prilikom joj čestitamo na velikom uspehu i želimo mnogo sreće u budućem školovanju. Uvereni smo da će Ana iskoristiti sve svoje potencijale i nadamo se da će biti primer ostalim đacima naše škole.
Svečana dodela besplatnih školovanja je 5. septembra na Belom dvoru
Vaša drugarica i naš đak jedan je od 25 izabranih đaka generacije kojima će finansijska podrška za jednogodišnje školovanje na ITAcademy biti uručena 2. septembra na svečanom prijemu u 17 sati na Belom dvoru.
Podsetimo, kraljevska porodica Karađorđević, prestolonaslednik Aleksandar i princeza Katarina, 29. juna ugostila je na Belom dvoru više od 600 najboljih maturanata iz Srbije i Republike Srpske na prijemu koji se održava već sedamnaestu godinu zaredom.
Tom prilikom je kompanija LINK group, kao partner Fondacije Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića, objavila lepu vest o dodeli 25 besplatnih školovanja za jednogodišnje programa na ITAcademy.

Svi zainteresovani đaci generacije su do 15. jula slali prijave, u kojima je trebalo da se predstave u najboljem svetlu i navedu na koji način će školovanje na ITAcademy iskoristiti za svoje usavršavanje i dalje napredovanje, a nakon procesa selekcije izabrano je 25 najboljih kandidata.
Ana dobila priliku da postane vrhunski stručnjak u oblasti IT-ja
Ana Stojmenović našla se među odabranima i kroz jednogodišnje školovanje na ITAcademy dobiće priliku da stekne znanja i veštine za neka od najtraženijih i najplaćenijih zanimanjadanašnjice. Nastavu će pratiti online, preko najsavremenije platforme za učenje – Distance Learning platforme.
Svim đacima generacije koji su osvojili besplatno školovanje na raspolaganju su različiti kursevi u okviru nastavnog programa koji odaberu, a u svakom trenutku svog školovanja imaće na raspolaganju kako pomoć profesora, tako i pomoć Centra za razvoj karijere ukoliko su im potrebni saveti za dodatno usavršavanje i pronalaženje posla.
Prošle godine je đake generacije najviše interesovalo ​kako naučiti programiranje i zbog toga su ​kurs programiranja​ i ​web dizajn kurs​ bili najpopularniji među polaznicima.
Po završetku jednogodišnjeg školovanja đaci će imati priliku da polažu za neke od najprestižnijih međunarodno priznatih sertifikata i stekne Microsoft, Oracle, Cambridge i mnoga druga zvanja.