Директор се јавља својим ученицима

 Поштовани моји ученици,  драга моја децо,
надам се да сте ви и ваше породице  добро и здраво,  све ово време.
Чујем и видим на основу недељних извештаја ваших професора и старешина,  да ова настава на даљину функционише добро и без проблема.
Знам да је у почетку било тешко и вама и вашим наставницима, да смо се  временом уходавали, и да је било неких примедби са обе стране.
Са ваше, о преоптерећености појединаца од понеких професора, а са њихове, о  неактивности и невраћању повратних информација од стране  појединаца, али знам,  да смо све то покушали да решимо и надам се да смо све то уклонили и решили,  на задовољство свих.
Моја претпоставка на основу незваничних сазнања која имам је, да ћемо до краја маја завршити наставу на даљину и закључити ваше оцене, а да ћемо  матуранти и ми овде да се дружимо на полагању матуре по плану и програму, по принципу “папир-оловка” то јест нормално”- face to face”, уз обезбеђивање безбедних услова за здравље  и  рад, свих присутних.
Такође ћемо се дружити  на исти начин, и са ученицима остала три разреда, који желе да поправе, или боље рећи, “појачају” позитивну  предложену закључну оцену, али и са онима, који нису задовољили услове и критеријуме за пролозну, односно прелазну оцену, како би им омогућили,  да можда и поправе негативну оцену и  не полажу поправни испит у августовском испитном року.
Издржите још ово мало и чувајте се.
Поздравите ваше родитеље, браћу и сестре, баке и деке.
Срдачно, ваш директор, Дејан Недић