Испраћај 4-3

Дана 21.јуна имали смо лепо дружење у коме је једно одељење заједно са родитељима последњи пут седело у учионици своје Друге економске школе. Дочекали су своје родитеље као прави домаћини и након послужења, са осмехом, сви до једног сели последњи пут заједно у клупе.

Одељење 4-3 је у договору са својом разредном Јасмином Живковић-Вуковић спремило је опроштајни родитељски и праву малу свечаност. На њихов позив, директор Дејан Недић, и још пар професора, Биљана Благојевић, Владан Видојевић, Милан Врачар, Ђина Костоћ, Марија Недељковић, Александра Милекић и Славица Јовановић, својим доласком увеличали су сам догађај и испратили једну генерацију сјајну по успеху, по резултатима, по појединачним талентима и тимском духу. Како то обично и бива у нашој школи било је песме и игре.

Ивана Димковски запевала  је химну школе, цело одељење је пратило ка о и сви присутни. Својим талентом још једном је потврдила свој квалитет, док је Ања Угреновић направила са пар другара прави фолклорни спектакл.

Уживали су родитељи, професори, деца и сам директор, док је разредној, која је поносна на њихов успех у једном моменту задрхтао глас. Поред диплома деца са собом носе и песму коју им је написао и поклонио наш директор.

Понека суза и пуно осмеха уз последње школско звоно испратило је децу уз лепе жеље разредне и директора, да и даље буду успешни као што су били у својој школи и да су врата школе широм отворена, како за њих тако и за неке нове клинце.

Одељењски старешина

 

Јасминa Живковић-Вуковић